Mbi themele të forta

Pronat e fundit

Rruga Tefta Tashko Koco

2

Dhoma gjumi

2

Tualete

m2

108

800

Prona VR

Ekipi

Images

Office assistant

Asistente zyre
Amarildo Zerellari

Amarildo Zerellari

Konsulent Imobiliar
Artur Cinari

Artur Çinari

Konsulent Imobiliar
Julian Krekasi

Julian Krekasi

Konsulent Imobiliar
Dorjan Sanxhaku

Dorjan Sanxhaku

Broker

Lajme dhe artikuj

Foto Per Blog 2 1

Përditësimi i çmimeve të referencës

Foto Per Blog 1 1

Investimet e Emigrantëve në Shqipëri: Një Mbledhje e Potencialeve të Dobishme

Foto Per Blog 1

Siguria e Pasurive të Patundshme: Roli kyç i Agjencive Imobilare