Your search results

Reth Agjentit

Amarildo Zerellari është një agjent i përkushtuar imobiliar në Illyrian Home, pasioni për të mësuarit e vazhdueshëm dhe përkushtimi ndaj rritjes personale dhe profesionale e kanë shtyrë drejt suksesit. Duke u diplomuar në Kolegjin Profesional të Tiranës ne degen e ekonomise dhe duke përfunduar masterin në Universitetin Barleti, Amarildo ka përmirësuar aftësitë dhe ekspertizën e tij në fushën e pasurive të paluajtshme. Pjesëmarrja e tij në trajnimin “Leadership Impact” ka forcuar më tej aftësitë e tij drejtuese, duke i mundësuar atij të ofrojë shërbime dhe udhëzime të nivelit të lartë për klientët. Performanca e jashtëzakonshme dhe angazhimi i Amarildos për të qëndruar përpara në industrinë gjithnjë në zhvillim të pasurive të paluajtshme e bëjnë atë një aset të çmuar si për klientët e tij ashtu edhe për të gjithë komunitetin e pasurive të paluajtshme.

Kontaktet

Listimet e mia

Detaje

Qira Apartament 4+1, “Pazari i Ri”, Tiranë.

€ 1.000
4
Dhomat e gjumit
2
Tualet
200 m2
Sipërfaqja Neto
2 Shkurt, 2024
Detaje

Qira Apartament 1+1, “Vasil Shanto”, Tiranë.

€ 500
1
Dhomat e gjumit
1
Tualet
60 m2
Sipërfaqja Neto
29 Janar, 2024
Detaje

Qira Apartament 4+1, “Mine Peza”, Tiranë.

€ 600
5
Dhomat e gjumit
2
Tualet
140 m2
Sipërfaqja Neto
29 Janar, 2024
Detaje

Shitet Papafingo 2+1+Verandë, ”Sarandë”.

€ 200.000
4
Dhomat e gjumit
2
Tualet
150 m2
Sipërfaqja Neto
9 Janar, 2024
Detaje

Shitet Apartament 1+1 “ Sarandë ”.

€ 155.000
1
Dhomat e gjumit
1
Tualet
86 m2
Sipërfaqja Neto
9 Janar, 2024
Detaje

Shitet Apartament 1+1, “Sarandë“.

€ 155.000
1
Dhomat e gjumit
1
Tualet
87 m2
Sipërfaqja Neto
9 Janar, 2024
Detaje

Qira Apartament 2+1+2, “Tom Doshi”, Tiranë.

€ 300
2
Dhomat e gjumit
2
Tualet
103 m2
Sipërfaqja Neto
22 Dhjetor, 2023
Detaje

Qira Apartament 2+1+2, “ Rr Kavajës.”, Tiran...

€ 2.000
2
Dhomat e gjumit
2
Tualet
100 m2
Sipërfaqja Neto
7 Nëntor, 2023
Detaje

Shitet Apartament 4+1+2 “ Materniteti i Ri ”...

€ 200.000
3
Dhomat e gjumit
2
Tualet
151 m2
Sipërfaqja Neto
16 Tetor, 2023

Detajet