Your search results

Reth Agjentit

Artur Cinari është një konsulent shumë i talentuar dhe i prirur për pasuri të paluajtshme, i njohur për përkushtimin e tij të palëkundur për të ofruar përsosmëri. I diplomuar për Marketing nga Universiteti i Fan Stilian Noli në Korçë, Arturi gjeti thirrjen e tij të vërtetë si konsulent në “Illyrian Home Real Estate”, ku udhëzon me pasion klientët drejt sipërmarrjeve të suksesshme të pronave të paluajtshme. Me një pasion të vërtetë për industrinë dhe një kuptim të mprehtë të tregut, historia mbresëlënëse dhe angazhimi i Arturit për rritjen personale i kanë fituar atij një reputacion për profesionalizëm dhe njohuri të paçmueshme, duke e bërë atë një aset të domosdoshëm për klientët e tij.

Detajet e kontaktit

Kontaktet

Listimet e mia

Detaje

Shitet, Shtëpi Private, ”Vilat Gjermane”, Ti...

€ 120.000
2
Dhomat e gjumit
1
Tualet
93 m2
Sipërfaqja Neto
22 Nëntor, 2023
Detaje

Qira Apartament 1+1 “Ministria e Drejtësisë”...

€ 450
1
Dhomat e gjumit
1
Tualet
65 m2
Sipërfaqja Neto
2 Nëntor, 2023
Detaje

Qira, Ambient Biznesi, Gjimnazi “Ismail Qema...

€ 450
2
Tualet
70 m2
Sipërfaqja Neto
28 Tetor, 2023
Detaje

Qira Apartament 3+1, “Rr. Elbasanit”, Tiranë...

€ 600
3
Dhomat e gjumit
2
Tualet
105 m2
Sipërfaqja Neto
28 Tetor, 2023
Detaje

Qira Apartament 2+1 “Myslym Shyri”, Tiranë.

€ 500
2
Dhomat e gjumit
1
Tualet
80 m2
Sipërfaqja Neto
27 Tetor, 2023
Detaje

Qira, Ambient Biznesi, Gjimnazi “Ismail Qema...

€ 700
1
Tualet
115 m2
Sipërfaqja Neto
2 Tetor, 2023
Detaje

Qira Apartament 2+1, “ Mangalem ”, Ali Demi.

€ 400
2
Dhomat e gjumit
1
Tualet
80 m2
Sipërfaqja Neto
29 Shtator, 2023
Detaje

Qira Apartament 2+1+2 Tualete “ Piaca ”, Tir...

€ 1.000
2
Dhomat e gjumit
2
Tualet
75 m2
Sipërfaqja Neto
28 Shtator, 2023
Detaje

Qira, Ambient Biznesi “Gjon Buzuku“, Tiranë.

€ 350
1
Tualet
30 m2
Sipërfaqja Neto
13 Shtator, 2023

Detajet