Your search results

Reth Agjentit

Dorjan Sanxhaku është një sipërmarrës shumë i arrirë në industrinë e pasurive të paluajtshme, i njohur për ekspertizën e tij të jashtëzakonshme dhe kontributet inovative. Me mbi pesë vjet përvojë praktike, ai themeloi “Illyrian Home Real Estate”, i nxitur nga një vizion për të revolucionarizuar sektorin. Krahas kërkimeve të tij për pronat e paluajtshme, Dorjani mbetet i përkushtuar për të mbrojtur kauza të ndryshme sociale dhe mjedisore, duke reflektuar pasionin e tij për shoqërinë civile dhe duke dhënë një ndikim pozitiv. Nëpërmjet pjesëmarrjes aktive në programet kombëtare dhe ndërkombëtare të trajnimit, si “Leadership Impact” dhe “Forumi Rinor”, ai vazhdimisht rrit aftësitë e tij drejtuese dhe zgjeron rrjetin e tij, duke e pozicionuar veten si një pionier si në fushën e pasurive të paluajtshme ashtu edhe në fushën e shoqërisë civile.

Kontaktet

Listimet e mia

Detaje

Qira, Apartament 3+1, ”Rr.Durrësit”, Tiranë.

€ 1.500
3
Dhomat e gjumit
2
Tualet
100 m2
Sipërfaqja Neto
8 Janar, 2024
Detaje

Qira Apartament 1+1 “Vasil Shanto” ,Tiranë.

€ 500
1
Dhomat e gjumit
1
Tualet
60 m2
Sipërfaqja Neto
8 Janar, 2024
Detaje

Qira, Apartament 2+1, ”Rr. Jordan Misja”, Ti...

€ 350
2
Dhomat e gjumit
1
Tualet
100 m2
Sipërfaqja Neto
8 Janar, 2024
Detaje

Qira Apartament 2+1+2, “ Liqeni i Farkës.”, ...

€ 1.300
2
Dhomat e gjumit
2
Tualet
110 m2
Sipërfaqja Neto
18 Dhjetor, 2023
Detaje

Shitet, Ambient biznesi, “ Pazari i Ri” ,Tir...

€ 155.000
1
Tualet
67 m2
Sipërfaqja Neto
7 Dhjetor, 2023
Detaje

Qira Vilë 3 Katëshe ” Kompleksi Colombo”, TE...

€ 2.500
3
Dhomat e gjumit
4
Tualet
250 m2
Sipërfaqja Neto
1 Dhjetor, 2023
Detaje

Shitet, biznesi Bar Kafe, “Fiori Di Bosko” ,...

€ 32.000 1500
2
Tualet
100 m2
Sipërfaqja Neto
28 Tetor, 2023
Detaje

QIRA, Ambient Biznesi “ Liqeni i Thatë “, Ti...

€ 600
1
Tualet
100 m2
Sipërfaqja Neto
17 Tetor, 2023
Detaje

SHITET, Ambient Biznesi “ Liqeni i Thatë “, ...

€ 110.000
1
Tualet
100 m2
Sipërfaqja Neto
17 Tetor, 2023

Detajet