Your search results

Julian Krekasi

Konsulent Imobiliar
39 listime

Reth Agjentit

Julian Krekasi është një profesionist dinamik dhe i arrirë imobiliar, i njohur për aftësitë e tij të jashtëzakonshme në shitje dhe marrëdhënie me klientët. Duke u diplomuar në Kolegjin Profesional të Tiranës si administrator zyre, rrugëtimi i Julian filloi me role të suksesshme shitjesh përpara se të kalonte në një karrierë domethenese si konsulent imobiliar. Shkathtësia e tij është e dukshme përmes përfshirjes së tij në koordinimin e eventeve të ndryshme dhe vullnetarizmit me Institutin e Fëmijëve qe nuk Shikojne Ramazan Kabashi, duke shfaqur natyrën e tij të dhembshur. Si konsulent i pasurive të paluajtshme, qasja e përqendruar te klienti dhe aftësitë e forta ndërpersonale të Julianit i kanë fituar atij një reputacion si një konsulent i besueshëm, duke i ndihmuar klientët të arrijnë qëllimet e tyre të pasurive të paluajtshme me përkushtim maksimal. Për më tepër, pasioni i tij për fotografinë dhe videografinë i shton një prekje krijuese punës së tij në Illyrian Home, duke shfaqur me mjeshtëri vetitë në përpjekjet e marketingut.

Detajet e kontaktit

Kontaktet

Listimet e mia

Detaje

OKAZION Shitet Shtëpi Private, ”Pazari i Vje...

€ 120.000
3
Dhomat e gjumit
1
Tualet
327 m2
Sipërfaqja Neto
13 Tetor, 2023
Detaje

Qira Apartament 2+1+Parkim, “Air Albania”, T...

€ 1.050
2
Dhomat e gjumit
2
Tualet
120 m2
Sipërfaqja Neto
9 Tetor, 2023
Detaje

Shitet Apartament 2+1+2, ”Bulevardi Migjeni”...

€ 160.000
2
Dhomat e gjumit
2
Tualet
90 m2
Sipërfaqja Neto
28 Shtator, 2023
Detaje

Qira Apartament 2+1+2 “Toptani”, Tiranë.

€ 550
2
Dhomat e gjumit
2
Tualet
97 m2
Sipërfaqja Neto
28 Shtator, 2023
Detaje

Shitet Super Apartament 2+1+2 ”Liqeni i That...

€ 212.000
2
Dhomat e gjumit
2
Tualet
103 m2
Sipërfaqja Neto
19 Shtator, 2023
Detaje

Qira, Ambient Biznesi “Pazari i Ri“, Tiranë.

€ 400
1
Tualet
30 m2
Sipërfaqja Neto
14 Shtator, 2023
Detaje

QIRA Dublex 3+1+3+P, ”Forest Villas”, Liqeni...

€ 1.300
3
Dhomat e gjumit
2
Tualet
150 m2
Sipërfaqja Neto
31 Gusht, 2023
Detaje

QIRA Dublex 3+1+3+P, ”Forest Villas”, Liqeni...

€ 1.600
3
Dhomat e gjumit
3
Tualet
150 m2
Sipërfaqja Neto
31 Gusht, 2023
Detaje

Shitet Apartament 2+1+2 ”Halisof Residence”,...

€ 229.000
2
Dhomat e gjumit
2
Tualet
105 m2
Sipërfaqja Neto
28 Korrik, 2023

Detajet