click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Blog Archives

thumb

Siguria e Pasurive të Patundshme: Roli kyç i Agjencive...

Në një kohë kur tregu imobilar është në rritje dhe blerja apo marrja me qira e pasurive të patundshme është një vendim i rëndësishëm, siguria e ndërtesave dhe roli i agjencive imobilare në këtë proces [more]
by admin
Sht 27, 2023

Investimet e Emigrantëve në Shqipëri: ...

Emigracioni është një realitet me ndikim të madh në Shqipëri, por ky realitet mund të shndërrohet në një mundësi të shkëlqyeshme për rritje ekonomike përmes investimeve të emigrantëve. Në bazë të të d [more]
by admin
Gus 15, 2023

Përditësimi i çmimeve të referencës.

Në vitin 2018, qeveria shqiptare ndërmori një hap të rëndësishëm drejt sistemit të taksimit të pasurisë së paluajtshme, duke vendosur një metodologji të re për përcaktimin e vlerës së taksueshme të kë [more]
by admin
Gus 08, 2023
  • Ndrysho Monedhën

  • Kërkim i Avancuar

  • Mortgage Calculator

Detajet