click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen

Shitet, Tokë në fshatin Baldushk ,Tiranë.

€ 340.000
Shto pronën

Dorjan Sanxhaku

Phone:+355682034012
Email:dorjan.sanxhaku@illyrianhome.al

Kontaktet

Kërkimi i Pronës

Your search results

Përshkrimi

Toka ndodhet në periferi të Tiranës, 10 minuta nga zona e Tegut. Pozicionohet në një vendodhje shumë të favorshme, me akses në rrugë kryesore, ujë dhe energji elektrike.  Disponon Dekumentacion të rregullt Hipotekor cilësuar në llojin e Pasurisë Arë, e përshtatshme për ndërtim aktivitet biznesi ose banim.

State/County:
Shteti: Albania
ID e pronës: 19566
Çmimi: € 340.000
Sipërfaqja neto e pronës: 6.800 m2
Sipërfaqja Bruto: 7.200 m2
Çertifikat pronësie
Rrugë Kryesore

Detajet