Shitet, Tokë, pranë spitalit ”Shefqet Ndroqi ”,Tiranë.

Shitje

Shitet tokë në “Sauk” tek Sanatoriumi “Shefqet Nroqi”. Toka ka sipërfaqe totale prej 364 m2 dhe ndodhet shumë pranë liqenit të Farkës. Mund të shfrytëzohet për të ndërtuar vilë,shtëpi, etj. Prona është e pajisur me dokumentacion të rregullt hipotekor dhe gjendet në rrugën kryesore. Për ta viztuar na kontaktoni!  

364 m2
Shitet, Tokë 2752 m2 , “Bërzhitë” Tiranë.

Shitje

Informacion: Pasuria është e rregjistruar si “ Arë ”, ka sipërfaqe totale prej 2752 m2, shumë pranë rrugës kryesore, mund të shfrytëzohet për aktivitete biznesi ose banim. Me dokumentacion të rregullt.   Për ta viztuar na kontaktoni!

2,752 m2