Your search results

Rreth Nesh

Blini ose shisni shtëpinë tuaj me
Illyrian Home.

Në sa vende e ofrojmë shërbimin ?

Ne ofrojmë shërbim dhe mbulim të gjerë në çdo vend të Shqipërisë. Falë rrjetit të lartë të kontakteve, fuqisë marketing, por edhe bashkëpunimeve të suksesshme me agjensit në qytetet përkatëse, na mundësonë ti ofrojmë klientit shërbim të shpejtë profesional dhe me rezultate pozitive.

Tek ne gjeni pronën që po kërkoni!

Illyrian Home – Real Estate është Kompani e përbërë nga një skuadër profesioniste në ofrimin e shërbimit të ndërmjetësimit të pasurive të paluajtshme, në shitje ⁄ blerje ⁄ qira ⁄ investime. Stafi ynë ngrihet mbi vlera njerëzore besimi dhe përkushtimi serioz.

Puna e çdo dite karakterizohet nga korrektësia, energjia pozitive, mirësjellja, harmonia në grup, dhe sinqeriteti. Eksperienca e gjatë në tregun e pasurive të paluajtshme dhe trajnimet e vazhdueshme na bëjnë të ofrojmë për ju një shërbim të diferencuar dhe mjaft cilësor. Përditësimi me informacionin më bashkëkohor na bën të jemi njohës të mirë të tregut imobiliar.

Në Kompanin tonë ne e trajtojmë me seriozitet çdo kërkesë dhe pronë, duke iu dedikuar me përkushtim klientëve. Kjo na bën t’i japim rëndësinë dhe vlerën e merituar të gjitha rasteve. Tek ne kërkesa juaj gjen zgjidhje. E mbështetim procesin me strukturën organizative efektive që kemi ndërtuar, duke ofruar shërbim me profesionalizëm në të gjitha fazat e transaksionit, deri në finalizimin me sukses të tij.

Illyrian Home – Real Estate ngrihet mbi Themele të Forta, falë besimit të klientëve tanë. Kjo na bën të punojmë me përgjegjësi dhe përkushtim çdo ditë. Së bashku jemi fuqi!

pexels-oleksandr-p-7599735

Agjentët tanë !

Ne jemi skuadër e përkushtuar , e ndërtuar mbi vlera besimi, suporti, bashkëpunimi, harmonie dhe pozitiviteti. Çdo ditë e jona karakterizohet nga korrektësia,sinqeriteti, profesionalizmi dhe puna e palodhur, kjo na ka bërë të diferencohemi, duke ofruar për ju konsulencën më të mirë mbi tregun e pasurive të paluajtshme,
Njihu me:
• Perspektivën
• Ҫmimet e Zonës
• Cilësinë e Ndërtimeve
• Avantazhet / Facilitet e Zonës
• Njihu me Komunitetin që jeton në zonë.
Na kontaktoni!

90

PROJEKTE TE KOMPLETUARA

50

SHTEPI TE SHITURA

120

KLIENTE TE LUMTUR

250

TAKIME

SI MUND TË NDIHMOJMË

Mos hezitoni të na kontaktoni.
Një nga agjentët tanë do t’ju përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur.

    Detajet